Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ به‌رغم آنکه بسیاری از شرکت‌ها و موسسات مالی، کارمندان خود را از استفاده از سرویس‌های پیام‌رسانی همچون  واتس‌اپ  و دیگر اپلیکیشن‌های متعلق به فیس‌بوک منع می‌کنند، اما دلایلی همچون راحتی استفاده، این پلت‌فرم‌ها را به گزینه‌هایی محبوب نزد معامله‌گران برای ارتباط با مشتریانشان در بازارهای فرابورس تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت فیس‌بوک، دلیل اصلی این قطعی را که به گزارش گروه مانیتورینگ وب Downdetector، طولانی‌ترین قطعی تا به امروز بوده، تغییر اشتباه پیکربندی عنوان کرده که موجب اختلال در فیس‌بوک، اینستاگرام و  واتس‌اپ  شد. شرکت‌های بزرگ و کوچک زیادی تحت‌تاثیر این قطعی ۶ساعته قرار گرفتند که از جمله آنها می‌توان به BCB Group اشاره کرد. مقر این شرکت که در زمینه رمزارز فعالیت دارد، در لندن است و خدمات مربوط به معاملات فرابورس و دیگر سرویس‌ها را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. قطعی پلت‌فرم‌های متعلق به فیس‌بوک در زمانی رخ داد که آن بازه زمانی برای معامله‌گران BCB بسیار حائزاهمیت بود.

الیور وان-لندسبرگ سادی، مدیرعامل این شرکت در واکنش به این موضوع عنوان کرد: قطعی فیس‌بوک در شلوغ‌ترین زمان معاملاتمان که ما با همتایان آمریکایی خود در ارتباط بودیم، اتفاق افتاد. متوسط حجم معاملات روزانه حدود ۱۵‌درصد کاهش یافت که ناشی از مشکلات مربوط به ارتباط بود. در این میان، تغییری در حجم معاملات از طریق تلگرام و اسلک مشاهده نشد و طبق معمول انجام شد.

الیور بلوئر، مدیرعامل شرکت تحقیقاتی VoxSmart در این‌باره می‌گوید: استفاده از  واتس‌اپ  در میان معامله‌گران مالی به‌طور محسوسی افزایش یافته است و بانک‌ها نیز مشتریانی را که از این پلت‌فرم‌ها استفاده می‌کنند، قبول می‌کنند؛ هرچند برخی مدیران ترجیح می‌دهند که کارکنانشان از کانال‌های پیام‌رسان رسمی‌استفاده کنند. بلوئر در ادامه افزود که  واتس‌اپ  در بسیاری از بازارها به‌ویژه اروپا و آسیا-اقیانوسیه به «سرویس پیام‌رسان پیش‌فرض» تبدیل شده است. با این حال، تعدد سرویس‌های پیام‌رسان در کنار  واتس‌اپ نشان می‌دهد که اختلال روز دوشنبه، اتفاق بزرگی نبود. برای مثال در کشور هند، ارتباطات بازار از  واتس‌اپ  به تلگرام منتقل شد؛ جایی‌که محدودیت‌های کمتری در تعداد اعضای گروه‌های چت وجود دارد. همچنین زمان وقوع این اختلال در آسیا نیز با بسته‌شدن بازارها همراه بود و در نتیجه، تاثیر آن محدود بود. زاکاری سفاراتی، مدیرعامل پلت‌فرم سرمایه‌‌گذاری Dalma Capital در دبی، عنوان کرد که در خاورمیانه، معاملات رمزارز به‌طور عمده بر بسترهای تلگرام و  واتس‌اپ  صورت می‌گیرد و افراد، سوالات و اطلاعات مدنظر را در این پلت‌فرم مطرح و دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد اخیرا استفاده از تلگرام در میان افراد بیش از پیش‌ رواج یافته است. اگرچه معامله‌گران فرابورسی در بازارهای نفت نیز تحت‌تاثیر این اختلال چند ساعته قرار گرفتند اما استفاده از دیگر پلت‌فرم‌ها برای ارتباط، از شدت این ضربه کم کرد. در روسیه هم، معامله‌گران نفت اعلام کردند که اغلب از  واتس‌اپ  برای هماهنگی‌های جزئیات سفارش‌ها اروپا و آسیا استفاده می‌شود.

در همین رابطه، یک معامله‌گر اروپایی از اختلال اخیر به‌عنوان یک «سورپرایز ناخوشایند» یاد کرد. یکی دیگر از معامله‌گران نیز بیان کرد که این اختلال، اتفاق خوبی نبود. همه از  واتس‌اپ  استفاده می‌کنند، اما در کنار آن، از سایر پیام‌رسان‌های جایگزین نیز استفاده می‌کنیم و در نتیجه‌ به استفاده از آنها روی آوردیم.

پربیننده ترین اینترنت ماهواره‌ ای به زودی سراسری می‌ شود برنامه‌ های برتر جایگزین واتس اپ چه دماهایی باعث انفجار گوشی می‌ شود؟ اختلال مجدد در اینستاگرام چرا اینترنت در آمریکا گران است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واتس آپ معامله گران پلت فرم ها پیام رسان واتس اپ فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار

شاخص کل بورس در شروع معاملات امروز با رشد ۷۸۵.۹۳ واحدی به ۲,۲۶۵,۷۰۳ واحد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شاخص کل بورس در شروع معاملات امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ با رشد ۷۸۵.۹۳ واحدی به ۲,۲۶۵,۷۰۳ واحد رسید.

از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به رشد ۱۲۷۶.۴۴ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد.

حجم معاملات تاکنون ۶۲۹.۹۸۴ میلیارد سهم بود که طی ۲۸,۹۶۲ معامله دادوستد شده و ارزش کل این معاملات نیز به ۵,۰۰۲.۵۸۲ میلیارد ریال رسیده است.

ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۷۸,۲۶۲,۰۵۴.۲۶۴ میلیارد ریال شد.

کد خبر 750635

دیگر خبرها

  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت؛ افت ۵ هزار واحدی شاخص کل
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد